*Nettavisen* Nyheter.

Håper spillerne viser seg frem

Mos og Fellah er med når Norges nye U23-landslag møter Tyrkia i ettermiddag. - Jeg håper spillerne vil gripe sjansen og vise seg frem, slik at de kanskje tar steget til A-landslaget, sier landslagstreneren.

14.11.11 09:53

Dagens kamp mot Tyrkia er den første noensinne for det norske U23-landslaget. Kampen er den første i turneringen International Challenge Trophy. Neste kamp spilles hjemme mot Wales i juni, før det blir bortekamp mot Estland i oktober neste år. Deretter møtes de to beste i hver gruppe til semifinale og finale.

- Det er viktig for oss å vinne mot Tyrkia siden vi deltar i en turnering, men vi har også fokus på å få til ting i spillet vårt, sier landslagstrener Per Joar Hansen til fotball.no.

- Vi vet ikke så mye om dem, men jeg vil tro at vi møter et ballsikkert lag med gode individuelle spillere. Forhåpentligvis er de bedre individuelt enn som lag. Vi har gode nok ferdigheter til å slå dem.

Den norske troppen kom til Tyrkia lørdag kveld og har hatt en treningsøkt sammen før ettermiddagens kamp.

- Det så bra ut på den økten, men man får ikke gjort så mye på en trening. Vi jobbet med å få på plass forsvarsstrukturen. Offensivt har vi ikke fått trent så mye på hvordan vi angriper mot etablert, så det er viktig at spillerne må ta de riktige valgene selv og ha gode initativ.

Per Joar Hansen håper spillerne benytter sjansen til å vise seg frem mot Tyrkia.

- Jeg håper spillerne vil gripe sjansen og vise seg frem, slik at de kanskje ta steget til A-landslaget, forteller han.

- Det er et flott tiltak med et U23-landslag. Det er et sprang mellom U21 og A-landslag, så dette vil gi spillerne fin internasjonal erfaring.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.