RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Happy-Tom kapret drømmedama

Foto: Anders Wiklund / SCANPIX
Sist oppdatert:
Thomas Seltzer har en forkjærlighet for psykologer.

(SIDE2): Turboneger-bassist og NRK3-programleder Thomas Seltzer (39) har fått seg ny kjæreste.

- Norges fineste dame
Han har endret status på Facebook og er nå i et forhold med Cecilie Caroline Waade (24), modell og psykologi-student på NTNU i Trondheim.

Cecilie har datteren Amalie fra et tidligere forhold. Og etter hva Side2 erfarer har Thomas og Cecilie datet i et halvt år. Thomas har hyllet Cecilie i media tidligere uten at folk skjønte at han snakket om den nye kjæresten sin.

I forrige utgave av gratismagasinet MASSIV kastet Thomas terning over norske kjendisdamer. Men ingen fortjente treningkast 6, så Thomas fant frem det han mente var Norges fire fineste damer, uavhengig av kjendisstatus. Og femten år yngre Cecilie var ikke overraskende en av toppkandidatene.

- Hun er syntesen av nordisk skjønnhet. Og samtidig en engel. Hun bryter med det evige døve norsk eventyrparadigmet om at de som er pene utenpå er stygge inni. Det er fort gjort å bli «trønderstruck» – for å parafrasere AC/DC – av denne Trondheimspia, sier han.

LES SAKEN (og se bilde av Cecilie nederst)

Liker psykologer
I samme kategori kom også Thomas sin eks-kjæreste Marit Coldevin Næsje (32), psykolog.

- Det er jo hun Big Bang sin «The Prettiest Girl in Oslo» handler om. Hun er og blir det. Det er slutt mellom oss, men hun ble jo ikke noe styggere av det. Hehe, sier Thomas til MASSIV.

Seltzer er mest kjent som Happy-Tom i Turboneger og slagferdig programleder i Trygdekontoret på NRK3. Han har spilt i bandene Akutt innleggelse, The Vikings og Anal Babas. Thomas er trend/markeds-analytiker og har i likhet med flere av sine kjærester studert psykologi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere