RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har 16 barn med 14 kvinner

Sist oppdatert:
Og venter to barn til. Har du hørt på maken?

(SIDE2): Arbeidsløse Jamie Cumming (34) og hans nye kjæreste venter barn.

34-åringen har allerede 15 barn med 14 andre kvinner, men stopper ikke der.

En 19-åring fikk hans barn for to uker siden, mens hans nåværende kjæreste - 19-årige Chelsea, har termin på fredag. En tredje tenåring har termin 17. januar.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Skammer seg

Cumming, som har gjort sport av å bli far, kan ikke støtte sine barn økonomisk og de fleste av mødrene får statlig støtte, ifølge Daily Mail.

Hans mor Lorraine, som nekter å snakke med sønnen, sier at hun skammer seg over ham, og at han burde gjøre mer for å støtte sine mange barn.

- Han har vært arbeidsløs i flere år, og viser ingen tegn til å ønske å jobbe. Vi snakker ikke med hverandre, og selv om jeg elsker ham som min sønn, sier er jeg skuffet over hva han gjør med livet sitt, sier Lorraine til Daily Mail.

- Det er vanskelig å følge opp alle, men jeg gjør mitt beste for å besøke alle barna. Det virker ikke som om han bryr seg, selv om han tror han er «Årets Far», fordi han bor sammen med tre av dem. Vi tror at Chelsea kommer til å føde i løpet av det neste døgnet.

Tar ikke ansvar
Cummings fikk sin eldste datter i 1995, da var han selv bare 17 år. Med en gang datteren Samantha ble født, flyttet han inn til sin kjærester kusine - som også ble mor til hans barn.

- Han er et seksuelt rovdyr, sier hans mor.

Samantha, som nå er 16 år, ble overlatt til Cummings foreldre. Hun har kun sett sin egen mor to ganger siden hun forlot henne.

Mellom 1997 og 2002 ble Cummings far til fire barn, med fire forskjellige mødre. Siden 2004 har han blitt far til to døtre og en sønn, som bare ble født med måneders mellomrom.

Mellom desember 2007 og august 2008 kom det tre arvinger til.

Den eneste kvinnen som har fått mer enn et barm med Cumming, er hans av-og-på kjæreste Alison. De har tre barn sammen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere