RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har alle homofile analsex?

(Thinkstock)
Sist oppdatert:
Ny undersøkelse avslører de mest vanlige sengeaktivitetene blant homsene.

(SIDE2:) En amerikansk undersøkelse har i «Journal of Sexual Medicine» ville sjekke om fordommene stemte med virkeligheten.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Liker best oralsex
24,787 homofile og biseksuelle menn i alderen 18 til 77 år deltok i undersøkelsen og de har delt hva de gjorde under sitt siste samleie. Resultatet viser at det er oralsex med 72,7 prosent, samt å onanere partneren med 68,7 prosent, som er de mest populære seksuelle aktivitetene. 37,2 prosent svarte at de hadde analsex, enten som «giver» eller «mottaker».

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Undersøkelen viser også at sex på parkeringsplasser og i parker ikke er så vanlig for homofile som mange kanskje tror. 3,1 prosent svarte at deres siste samleier foregikk på offentilige plasser, skriver ekstrabladet.dk.

Dette sier danskene
Den danske avisen gjorde også en lignende undersøkelse på sitt nettsted med nesten 10,000 anonyme deltakere.

Også her viste resulatet at oralsex var mest populært. 70 prosent svarte at de fikk eller gav en form for oral nytelse i deres siste samleie. 20 prosent sa de hadde hatt analsex forrige gang de hadde sex.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere