Gå til sidens hovedinnhold

Har betalt titusener for å bli hoppet på

«Hoppemannen» vil slutte å betale barn for hoppe på seg på grunn av alt oppstyret han har skapt.

Hoppemannen betaler mindreårige for at de skal hoppe på ham, for å utvikle mannens smerteterskel. For første gang snakker den såkalte Hoppemannen ut om hvorfor han betaler folk for at de skal hoppe på han, skriver Rana Blad.

I forrige uke ble det levert inn en anmeldelse i Fredrikstad mot en mann fra Rana. Foreldrene til en ung gutt var forferdet over at deres sønn hadde fått penger av en voksen mann for å hoppe på magen hans.

Den såkalte Hoppemannen er kalt inn til avhør av politiet i Rana denne uken, men sier at han ikke har tid. Han vil selv gi beskjed når han kommer tilbake til distriktet.

- Jeg har noen tapte anrop på mobilen fra politiet i Rana, men jeg har ikke snakket med dem. Det er fra dere i avisen jeg har fått beskjed om at jeg er innkalt til avhør. Jeg er på reise og vil selv gi beskjed til politiet når jeg er tilbake på Mo. Da vil jeg møte opp og forklare meg om det som har skjedd, sier han til Rana Blad.

Tester smerte
Han forteller at hoppingen startet i det små for seks år siden og at det bare har ballet på seg siden da.

- Jeg tror det er seks år siden nå. Det startet med at jeg fikk noen kompiser til å stå på magen min slik at jeg fikk testet hvor høy smerteterskel jeg hadde. De begynte og hoppe og jeg var forbauset hvor lang tid de kunne holde på før jeg måtte gi meg. Med årene så har min smerteterskel blitt utrolig høy og jeg når snart målet, sier han.

Mye penger
- Målet? Har du noe mål med dette?

- Jeg har et bestemt mål, men det kan jeg ikke si noe om her og nå. Det vil nok overraske mange når de ser hva jeg skal gjøre, men dette er noe jeg må holde for meg selv for øyeblikket. Jeg vil komme tilbake med dette når det passer, sier han til Rana Blad.

Barna som han har brukt til å hoppe på seg har alle blitt betalt på en eller annen måte, og det har blitt en god del penger opp gjennom årene.

- Jeg har ikke noe eksakt antall på hvor mange som har hoppet på meg, men det er sikkert over 50 personer. De har alle fått betalt og det kan nok dreie seg om noen titalls tusen kroner, men jeg vet ikke nøyaktig, sier Hoppemannen.

Ikke sex
Han sier videre at han ikke vil at noen andre enn han selv skal få det vondt og han avviser på det sterkeste at det ligger noe seksuelt bak hoppingen.

- Dette foregår i kontrollerte former og det er aldri fare for at noen andre enn meg selv skal bli skadd. Jeg tenker selvfølgelig på dette før vi starter og ingen har kommet til skade ved å gjøre dette. Jeg jobber med meg selv og min egen smerte, og det er det.

- Når det gjelder spekulasjonene i media om at jeg gjør dette for å få noe seksuelt ut av det så er det totalt skivebom. Jeg er en snill mann og de som kjenner meg kan skrive under på dette. Jeg kunne ikke drømt om å ha noe seksuelle opplevelser med barn. Det blir bare helt feil, sier han til Rana Blad.

Forstår foreldre
På spørsmål om mannen har forståelse for at foreldrene til de involverte barna reagerer med forferdelse, sier mannen at han delvis kan forstå dem.

- Ja, det forstår jeg, til dels. Derfor er det nok ikke så smart av meg å gjøre dette med mindreårige. Jeg må poengtere at det er disse tilfellene folk får høre om. Det er også voksne som hopper på meg, og jeg vil nok gi meg med barna nå. Jeg tror det er best etter all medieomtalen, sier han.

Ikke gal
Han sier at media framstiller han som en gal psykopat, og mener dette er helt feil, skriver Rana Blad.

- Jeg gjør ikke en flue fortred. Jeg skal tross alt møte disse menneskene seinere i livet og da vil jeg kunne se dem i øynene. De som har hoppet på meg for mange år siden er fortsatt mine venner, og slik vil jeg at det skal forbli. Media hauser dette opp til uante proporsjoner og framstiller meg som en gal psykopat som voldtar unger. Det er en totalt feil framstilling, og det vil jeg si til politiet når jeg melder meg for avhør, sier Hoppemannen.

Les flere nyhetssaker fra Rana Blad her.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar