*Nettavisen* Nyheter.

Har du god hukommelse?

Test dine ferdigheter i helgens nettspillanbefalinger.

25.05.10 10:09

I denne ukens nettspillguide har vi fokusert på ferdighetsspill. Her kan du bryne deg på flipperspill, teste hukommelsen i to forskjellige spillklassikere.

Flere nettspill fra 007.no:

HTML EMBED

007.no finner du over 4500 nettspill i kategorier som action, eventyr, kort- og brettspill, sport og ikke minst klassikere.

HTML EMBED

7-up Pinball

Flipperspill

Spill «7-up Pinball»

Klikk på bildet for å forstørre.

Du har vel ikke glemt de gode gamle flipperspillene? Jeg hadde til og med et minispill på hytta som vi i familien byttet på. Dette var til stor glede både i vinterferien og til påske. Nå har vi blitt så teknologiske at vi har slike spill på nett. I dag presenterer jeg to forskjellige flipperspill. I 7 up Pinball skyter du opp ballen med space og beveger de to styringspinnene med piltastene.

HTML EMBED

Dragon Crystal Pinball

Flipperspill

Spill «Dragon Crystal Pinball»

Klikk på bildet for å forstørre.

I dette spillet bruker du også piltastene til å spille, men her er det pilen ned du lader ballen med og slipper den for å fyre ut ballen. Lad opp og skyt!

HTML EMBED

Memory 2

Hukommelse

Spill «Memory 2»

Klikk på bildet for å forstørre.

Har du god hukommelse? Test den ut i dette spillet! Først viser datamaskinen på hvilke knapper du skal trykke. Deretter må du huske hvilke det er og trykke på de selv. Dette er vanskeligere enn du tror, så hold tunga rett i munnen.

HTML EMBED

Flower Frenzy

Finn tre like

Spill «Flower Frenzy»

Klikk på bildet for å forstørre.

Sommeren nærmer seg og varmen har begynt å komme. Derfor vil jeg gi deg en hel eng full av blomster! Her skal du finne tre like blomster, og du får selvsagt poeng når du gjør det. Få flest mulig poeng innen en viss tid.

Klikk her for å gå direkte til 007.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.