RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Shutterstock (Shutterstock)

Har du husket å kjøpe øl?

Sist oppdatert:
Vinmonopolet er stengt, og ølsalget stenger tidlig!

(SIDE2): Du haster kanskje til Vinmonopolet for å rekke sprutflaska eller vinen før klokken 15 i dag. Panikken brer seg raskt når du oppdager at Vinmonopolet har helt stengt nyttårsaften.

Hva gjør du?

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Ølsalg til klokken 15
Det finnes fortsatt håp dersom du ikke har skaffet deg alkohol til nyttårsfeiringen, men du har ikke mange timene på deg. Oslo kommune næringsetaten opplyser om at det på påske-, pinse-, jul- og nyttårsaften ikke kan selges og utleveres øl senere enn klokken 15.00.

Les også: Julebrusen du bør styre unna

Utsolgt
Det betyr at du fortsatt i noen timer kan få kjøpt øl i alle supermarkeder, men husk: Det stenger altså klokken 15.

Noen butikker velger å stenge når ølsalget er stengt, så er det flere ting du trenger i dag som for eksempel tilbehør til kalkunen, bør du være i butikkene i god tid før klokken 15. Du har ingen garanti for at det kan bli utsolgt.

Test av juleøl
Er du usikker på hvilken øl du skal velge til testen, kan vi i Side2s hjelpe deg. Redaksjonen testet årets juleøl, og vinneren ble ikke overraskende Mack juleøl.

«Årets juleøl kommer fra Tromsø og har tatt en formidabelt hopp fra fjorårets tolvteplass. Mack har også klart det litt mer tvilsomme kunststykket å havne både på toppen og bunnen av årets test. Men hurra for reinsdyr, kristtorn, snø og hyggelige julehilsener. Løp og kjøp» er Side2s begrunnelse.

Nederst på listen havnet derimot Mack Xmasprty.

Les mer om testen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere