RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/SCANPIX

Har du kastet en bil i bosset?

Sist oppdatert:
Ingen har så langt skrapet vinnerloddet i Norsk Tippings Bilflax, og det er få lodd igjen. Vinnerloddet kan godt ha havnet i bosset.

11. september 2005 gikk aktiveringsfristen hos Norsk Tipping ut. Det betyr at selskapet ikke lenger sender ut flere lodd av denne typen, og at loddene som kan skaffe en heldig vinner en bil av typen Opel Tigra er distribuert til butikkene.

Uskrapede lodd i bosset
Selvfølgelig kan det tenkes at vinnerloddene fortsatt kan kjøpes hos kommisjonærene. Men det er få lodd igjen, og det er ikke umulig at loddkjøpere har oversett skrapefeltet med bilpremie, og at vinnerlodd har havnet i bosset.

- At vinnerlodd har havnet i bosset er ikke en teori jeg kan stille meg bak. Men det forekommer at lodd blir kastet. Vi har fått tilbakemeldinger fra kommisjonærer som sier at de har funnet lodd i bosskorgene som ikke er ferdigskrapet, sier informasjonsrådgiver Geir Andre Bakke i Norsk Tipping til ibergen.no.

- Hender folk glemmer det
En rask ringerunde til kommisjonærer i bergensområdet gir inntrykk av at flere loddkjøpere overser bilfeltet.

- Det har skjedd. Ikke hver dag, men en del ganger, forteller Ingvar Steinsland på Rema 1000 i Sartorparken til ibergen.no.

- Men jeg tror og håper at vi har vinnerloddet her hos oss. Jeg tviler på at noen har kastet det i bosset, sier Steinsland, som i sin butikk har storstilt salg av BilFlax og en Opel Tigra på utstilling.

Også Åsaboden i Åsane opplever at folk har glemt å skrape i bilfeltet.

- Det har hendt at vi har gjort folk oppmerksomme på at de har glemt å skrape, sier Kristin Ulset i Åsaboden.

Gjør kundene oppmerksomme
Alle kommisjonærene sier at de gjør kundene oppmerksomme på den ekstra gevinstmuligheten, men det gjelder bare de som skraper i butikken. Loddkjøpere som skraper hjemme eller uten kommisjonærens årvåkne blikk, kan kaste sine vinnerlodd i bosset uten å vite at han eller hun har vunnet.

Har du kjøpt BilFlax uten å skrape bilfeltet? Klikk her og tips oss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere