RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du Norges beste løperute?

Foto: Thinkstock
Norges beste løperute skal kåres og du kan stikke av med sporty premier.

Nå starter høysesongen for utendørs løping, og Nike vil kåre Norges beste løperute. I den anledning ber de nordmenn designe sine favorittruter. Kanskje er det veien til jobben din, en runde i den lokale parken, blant skog og mark eller kanskje i Oslos asfaltjungel.

- Mange har sine egne favorittruter når de er ute og løper. Nå gleder vi oss til endelig å finne ut hvilken rute som er Norges mest populære, sier Cecilie Schrøder, markedssjef i Nike Norge, i en pressemelding.

Sjekk bloggerne som har løpefeber:
Fotballfrue
Anette-Marie

Løperuten, eller den såkalte FreeZone, designer du med en iPhone-appen Nike+GPS og legger til på Facebook. For å få poeng løper du ruten selv, får venner til å løpe den eller får vennene dine til å like ruten på Facebook.

De som designer de tre mest populære løperutene i Nike+ FreeZone Challenge får to billetter hver til Midnattsloppet i Stockholm i august, samt nyheten Nike+ Sportwatch GPS.

Gå inn på Nikefreezone.no eller Nike Running Norway på Facebook for å bli med på kåringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere