RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du Norges mest sexy bil?

Sist oppdatert:
Ny konkurranse på gang, denne gangen kan du vinne filmen 2 Fast 2 Furious på DVD sammen med caps og stoppeklokke. Alt du trenger å gjøre er å sende oss ditt bilbilde.

I samarbeid med nettbutikken Playx gir vi deg muligheten til å vinne den nye filmen 2 Fast 2 Furious. Denne gangen dreier det seg selvfølgelig om bil.

Konkurransen

Send oss ditt sexy bilbilde til hanne.aurtande.hoff@tv2.no innen 5.november. En vinner stikker av med to dvd-plater, en caps og en stoppeklokke.

Dette er filmen:

Brian O'Connor (Paul Walker) mistet jobben som politi på grunn av farten, og nå må han betale en høy pris. O'Connors lojalitet til arbeidsgiverne i FBI og LAPD ble satt på prøve mens han infiltrerte det fartsfylte og lysskye bil-miljøet i Los Angeles. O'Connor røpte seg som spaner og lot lederen av en gjeng motoriserte kriminelle slippe unna - i O'Connors egne, trimmede gateracer. Han beholdt æren, men det kostet ham jobben og anseelsen.

Men O'Connor får en siste mulighet; FBI i Miami sliter med å huke inn Carter Verone (Cole Hauser), en høyprofilert "forretningsmann" som bruker import- og eksportfirmaet sitt som skalkeskjul for storstilt hvitvasking av penger. Tollmyndighetene har hatt Verone under oppsikt i lang tid uten å få noe mer på ham enn en forbindelse til ulovlige gateløp. Med kniven på strupen må myndighetene henvende seg til O'Connor og be ham gjøre det han gjør best - politispaning med klampen i bånn og snakketøyet i orden. Men O'Connor er en ensom ulv og har helt klare betingelser for å ta oppdraget som kan skaffe ham jobben tilbake: Han vil arbeide med barndomsvennen Roman Pearce (Tyrese Gibson), en tidligere straffedømt med langt rulleblad og en søken etter fart. FBI, ledet av Agent Markham (James Remar), tilbyr Pearce å arbeide med O'Connor, mot at rullebladet hans blir slettet. Nå har både eks-purk og eks-skurk sjansen- tar de Verone vil de bli vist nåde. Men O'Connor får nok en gang lojalitetsproblemer, og agent Monica Fuentes (Eva Mendes) står i begivenhetenes sentrum. Som spaner er hun nøkkelen til Verone - som hun samtidig har tvilsomme forbindelser til. Nå stiller Brian O'Connor til start i sitt livs gateløp.

Filmen har release 5.november.

Premien er gitt av PlayX

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere