*Nettavisen* Nyheter.

Har du Norges råeste digitale bilde?

I vår nye store bildekonkurranse kan du vinne et av markedets heftigste webkamera. Alt du trenger å gjøre er å sende oss et bilde eller et videoklipp. Vær med nå!

04.12.03 19:01

Det blir stadig flere webkameraer på markedet, og nå inviterer vi deg til å være med i trekningen av to svært heftige webkameraer fra Creative. Hovedpremien er Creative Webcam Nx Ultra. Et kamera som tar stillbilder opp til 1,2 megapixler, og har video i 640x480-oppløsning. En garantert vinner foran dataskjermen. Kameraer har også en digital zoom-funksjon.

Her kan du lese mer om hovedpremien

Er du ikke den heldige vinneren av hovedpremien kan du være en av fire som mottar et Creative Webcam NX. Dette kameraet tar bilder og video i 640x480-pixler.

Her er premien til 2.-5.plass

Alt du trenger å gjøre er å sende ditt beste webkameraøyeblikk eller digitale bildeøyeblikk til oss, et bilde som du mener fortjener å bli kalt "Norges råeste digitale øyeblikk". Enten det er et bilde eller en videosnutt. Husk bare å spør alle involverte på bilder eller video om det er greit at du sender inn. Fristen for å være med er 20.desember. Send inn bildet eller videoklippet i en e-post til pal.nisja@tv2.no med emnet "Webkamera." Du kan sende flere bilder eller videoklipp om du ønsker.

Her kan du besøke Creative

PS! Har du ikke webkamera? Sjekk ut en av de mange nettkafeene som gir deg muligheten til å bruke et... :) Eller lån naboens digitale kamera!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.