*Nettavisen* Nyheter.

Har du problemer med «Starcraft 2»?

Blizzard lister opp kjente feil med strategispillet.

29.07.10 09:00

Til tross for omtrent like mange PC-konfigurasjoner som PC-spillere der ute, har lanseringen av strategispillet «Starcraft 2» forløpt uten altfor mye trøbbel. Helt problemfri er den likevel ikke, og utvikleren Blizzard har listet opp kjente feil i «Starcraft 2» sitt offisielle forum på Battle.net og hvordan du kan omgå noen av dem.

Blant annet kan spillets autooppdateringsfunksjon bli tolket som en trojaner av antivirusprogram og enkelte webkameraer kan gi svarte skjermer.

ANMELDELSE: «Starcraft 2»

Andre problemer som gjentas på nettet er generelle problemer med å koble seg til Battle.net-serverne, trøbbel med Nvidia-drivere for Mac 10.6 og grafikkort som overopphetes selv om det er lite som foregår på skjermen. Årsaken skal visstnok være at siden spillet ikke har noe annet å gjøre, så jobber det primært med å tegne bildene på skjermen veldig fort.

Blizzard har også oppdatert systemkravene for «Starcraft 2», og forklarer i detalj bakgrunnen for de forskjellige opplysningene. Blizzard advarer blant annet om at Athlon-prosessorer ikke vil fungere med spillet da dette er gamle Thunderbird-modeller som ikke går lenger enn opp til 1,2 GHz, mens enkelte Athlon 64- og Athlon XP-prosessorere kan fungere. Det kan med andre ord være er verdt å dobbelsjekke denne informasjonen før du kjøper spillet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag