Gå til sidens hovedinnhold

Har du sett Anja?

Politiet i Ålesund intensiverer den etterforskningsmessige siden av letingen etter Anja Weløy Aarseth (21) som sist ble sett i byfjellområdet Aksla onsdag ettermiddag.

21-åringen, som er savnet i byfjellområdet Aksla i Ålesund, ble sist sett onsdag kveld. Hun ble meldt savnet av familien rundt klokken 12 torsdag formiddag.

Savnede Anja Weløy Aarseth er om lag 170 centimeter høy, slank og har mørk blondt hår.

Leteaksjonen etter studenten fra Bergen vil bli trappet ytterligere opp når det blir lyst fredag. Letemannskapene konsentrerer seg om et område ved byfjellet.

- Politihelikopteret kom fra Oslo ved midnattstider og har bistått i søket med varmesøkende kamera i hele natt. I tillegg vil Forsvaret bidra med ressurser i løpet av morgenen, 50 til 100 mann fra Heimevernet. forteller operasjonsleder Leif Arne Valderhaug i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Til nå har mannskaper fra politiet, Røde Kors, Sivilforsvaret og Norske Redningshunder deltatt i søket. Natt til fredag deltok rundt 100 personer og flere hunder i søket i terrenget,

Bilen til kvinnen er funnet i nærheten av turstiene i området, et sted det er naturlig å parkere dersom man skal på tur.

Tips? Kontakt vaktsjef@Nettavisen.no

Joggetur
Politiet tror kvinnen har vært på joggetur i området og det kan ha skjedd en ulykke i det bratte terrenget. Foreløpig har politiet ikke konkret mistanke om noe kriminelt.

Den siste sikre observasjonen av kvinnen var ved 19-tiden onsdag. To timer tidligere snakket hun med moren på telefon. Leteaksjonen ble satt i gang like etter.

Politiet opplyser til Sunnmørsposten at fem-seks polititjenestemenn jobber med etterretning, etterforskning og avhør av vitner i saken.

Den savnede kvinnen er om lag 170 centimeter høy, slank og har mørk blondt hår.

Den savnede er student ved Høgskolen i Aalesund, skriver smp.no.

Flere av hennes medstudenter har vært ute for å lete etter henne.

Dersom du har tips, kan politiet kontaktes på telefon 02800.

Reklame

Disse gressklipperne er best i test