RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du sett denne båten?

Foto: Klas Færøvik, MacBox AS
Opplysninger om hvor denne båten er kan gjøre deg 25.000 kroner rikere. Båten ble stjålet fra Os i helgen.

Det ble en dårlig start på uken for Jan Frode Skeie ved Os Båtsenter. Da han kom på jobb mandag morgen, oppdaget han at en av båtene hans, en OceanMaster 21 foter med 140 hestekrefters motor, var borte.

- Den går nok lett opp i 40 knop, forteller Skeie til iBergen.no. Det er tydelig i stemmen til Skeie at frustrasjonen hans over tyveriet er stor.

Aldri tidligere
Båten skulle egentlig vært utstilt på båtmessen «Dra til Sjøs» i Bergen til helgen. Skeie forteller iBergen.no at han har båter liggende til kai ved Kysthospitalet i Hagavik året rundt, uten at det har vært noe problem.

- Nei, dette har ikke skjedd før, sier han.

- Jeg har båter på sjøen hele året, at nettopp denne forsvant skjønner jeg ikke.

Trolig ikke planlagt
Det faktum at det lå en nesten tilsvarende båt ved siden av den forsvunnede båten mener Skeie kan bety at dette ikke var snakk om ett planlagt tyveri, men mer tilfeldighet.

- Hadde det vært for vinningens del ville den andre båten også vært borte. Jeg tror nok at det er snakk om tilfeldigheter. Noen har kanskje kommet forbi og sett båten, tatt den og forlatt den et eller annet sted, sier Skeie.

Skeie har fortsatt ikke gitt helt opp håpet om at båten skal komme til rette tidsnok til at den kan vises frem på båtmessen. Han utlover nå en dusør på 25.000 kroner for opplysninger som fører til at båten ble funnet.

Dersom du skulle ha tips i denne saken som kan lede til oppklaring og en eventuell dusør kan Skeie kontaktes på 91184347, eller Os lensmannskontor på 56303900.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere