RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du sett denne gutten?

Sist oppdatert:
Politiet jobber på spreng med å finne denne tenåringen, som forsvant fra et barnehjem i Oslo. Nå kan han være i Tromsø.

(iOslo.no) Denne gutten i begynnelsen av tenårene forsvant fra et barne- og ungdomshjem i Oslo 16. desember. Nå ber politiet om hjelp til å finne ham.

- Vedkommende er autist, men vi kjenner ikke graden av autismen. Det kan være at barnet har problemer med å ta kontakt med folk. Vi er redde han skal lide ute i kulden, derfor jobber vi på spreng med å spore opp vedkommende, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde ved Vold- og sedelighetsseksjonen ved Oslo politidistrikt til iOslo.no.

Brun leiebil
Etterforskningen har avdekket at barnet høyst sannsynlig har vært passasjer i en brun leiebil av merke Nissan Note med registreringsnummer BR 49508. Bilen er ikke funnet.

I går, torsdag 3. januar, skal det savnede barnet sist ha blitt observert i Tromsø. Gutten har trolig vært ifølge med en eller flere voksenpersoner.

- Han har vært med noen voksenpersoner til nå, men nå tror vi barnet er alene, sier Rohde.

Utgitt for å være jente
Politiet opplyser at de har grunn til å tro at den savnede ved minst én anledning er blitt utgitt for å være jente. Den savnede er rundt 160 centimeter høy, barbert på hodet, har fyldig kroppsbygning, lys hud, og har store, markerte øyne. Barnet er av østeuropeisk opprinnelse, men snakker relativt godt norsk.

- Kan barnet være bortført, eller være noe sted mot sin vilje?

- Vi har ingen konkrete holdepunkter for å si at han er blitt bortført. Vår prioritet nå er å finne vedkommende, sier Rohde.

Opplysninger om barnet og/eller bilen bes gitt til nærmeste politidistrikt, eller til Oslo politidistrikt på tlf. 22 66 90 50.

Les flere saker fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere