RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du sett denne sexovergriperen?

Foto: Politiet (Politiet)
Sist oppdatert:
Denne manen skal ha misbrukt en 11 år gammel jente seksuelt.

Politiet etterlyser nå gjerningsperson og vitner etter at en jente skal ha blitt misbrukt i Sandefjord.

- Vestfold politidistrikt etterlyser personer som kan ha befunnet seg i Bugårdsparken i Sandefjord tirsdag 22. september i tidsrommet 19.30 til 21.30 i forbindelse med at en 11-års gammel jente skal ha blitt seksuelt misbrukt. I den forbindelse går politiet nå ut med en tegning av antatt gjerningsmann på bakgrunn av jentas forklaringer, opplyser politiet.

Jenta syklet på en sti fra innerst i Sprintveien til Karisletta i perioden mellom ca. klokken 20 og 21 den aktuelle tirsdagskvelden.

Jenta beskriver at hun ropte og skrek og politiet utelukker ikke at personer som har befunnet seg i området, kan ha hørt disse skrikene.

Politiet ber om tips fra personer som har vært i området i det aktuelle tidspunktet.

Etter overgrepet syklet jenta mot hjemmet, men hun falt av sykkelen og ble deretter kjørt hjem av en mann i en hvit varebil med antakelig blå skrift. Politiet ønsker kontakt med dette vitnet

- Jenta forklarer i dommeravhør at gjerningsmannen fremstår som en gutt med nordeuropeisk utseende, rundt 20 år gammel og med mørk hettegenser og mørke bukser. Håret karakteriseres som brunt og at jentas totalinntrykk av gjerningsmannen fremstod som mørkt, men ikke som mørkhudet, heter det i pressemelding fra politiet.

Selv om jenta har gitt en god beskrivelse av gjerningsmannen ønsker politiet å presisere at gjerningspersonen kan fravike tegningen, både hva gjelder alder, klesdrakt, ansiktsutforming og hårfarge.

Politiet ber om at tips blir gitt til telefon 02800 eller via politiets nettside på politiet.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere