RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du sett Sigrid?

Foto: Anette Karlsen (NTB Scanpix) og Privat
Sist oppdatert:
Politiet i Oslo fortsetter letingen etter 16-åringen som ble meldt savnet natt til søndag.

16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne er meldt savnet Østensjø i Oslo. Hun ble meldt savnet av foreldre cirka klokka 00.30 søndag.

Skoene hennes og mobiltelefon er funnet ved en barnehage i Dalbakkveien 75, rett i nærheten av stedet hun bor. Politiet har sperret området rundt barnehagen.

Søndag kveld jobber åstedsgranskere fra politiet i Oslo med å finkjemme området rundt barnehagen på nytt. Dykkere er også satt inn i søket i Østensjøvannet.

- Nå har hun vært savnet i 14 timer, og vi begynner å bli alvorlig bekymret. Med unntak av funnene i dag tidlig begynner vi å gå tomme for spor, fortalte operasjonsleder Finn Belle til VG Nett søndag ettermiddag.

Holdt kontakt med venninner
16-åringen begynte å gå hjemover fra en venninne like før klokken 24.00 natt til søndag. Hjemturen skulle tatt en snau halvtime, og familien varslet politiet da hun utover natten ikke kom hjem.

Ifølge politiet skal 16-åringen ha holdt kontakt med venninner via SMS.

To naboer forteller til NRK at de skal ha hørt skrik da de var ute på verandaen i natt.

60-70 leter
I ettermiddag er mange venner og naboer meldt seg som frivillige for å hjelpe familien med finne jenta. Innsatsleder på stedet, Brian Skotnes, sier til Dagbladet at mellom 60 og 70 personer leter i området, som ligger i nærheten av flere populære turområder.

- Oslo politidistrikt har i dag foretatt kriminaltekniske undersøkelser på stedet, gjennomført vitneavhør og foretatt en rundspørring i området hvor hun er savnet. Politiet har også sammen med frivillige mannskaper fra Røde Kors og Norske Redningshunder i tillegg til svært mange andre lett etter henne i nærområdet, skriver politiet i en pressemelding sent søndag kveld.

Ber om tips
Oslo politidistrikt går nå ut med navn og bilde av den savnede. 16-åringen er cirka 170 centimeter høy, har brunt langt hår og blå øyne. Hun hadde på seg olashorts, blå hettegenser, grå singlet og bar på en brun skinnveske.

Politiet ber publikum som var i området på Skøyenåsen mellom 23.30 og 01.00 om å ta kontakt på telefon 02800.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere