Gå til sidens hovedinnhold

Har du sett Stewie?

Den lille Bichon Havanaise-hunden Stewie har vært savnet siden 28. desember.

ALNABRU/NORDSTRAND: Den lille, hvite hunden forsvant fra en kennel på Alnabru tirsdag 28. desember, men eierne ble ikke varslet før sist lørdag. Siden da har de fortvilet hengt opp lapper og bedt alle mulige medier om hjelp til å finne Stewie.

– Han ble observert flere steder onsdag, både på Alnabru, Teisen og Bryn. Politiet fikk også melding om en hvit puddel i Vålerengatunnelen, som kan ha vært ham, sier Cecilie Andrea Torp fra Nordstrand og Stian Pedersen fra Kværner.

Leter natt og dag

De har delt omsorg for hunden og er forbannet på kennelen som for det første ikke varslet dem straks han ble borte, og heller ikke iverksatte tiltak for å finne ham. Men hovedfokus nå er å finne Stewie.

– Vi har hengt opp lapper og lett etter ham dag og natt. siden vi fikk vite at han var borte. Vi kan ikke gjøre annet enn å håpe at han har det bra. Vi orker ikke tanken på en ihjelfrosset liten hund, og håper noen har tatt ham inn. Vi trøster oss med at hunder har overlevelsesinstinkt, sier de to forhåpningsfullt.

Finnerlønn

Har du opplysninger om Stewie, kan du ringe Cecilie dag og natt på tlf: 47 31 94 32 eller 22 29 53 97. Dusør utloves til den som hjelper dem å få hunden tilbake.

– Stewie er en sky liten hund som er redd for fremmede mennesker, så det er ikke lett å fange ham. Det beste er å sette seg ned på kne og rekke ut en hånd mens du ser en annen vei. Hvis han kommer bort må du gripe ham raskt og ikke slippe. Eller sett ut mat og ring oss så fort du kan, oppfordrer Cecilie.

Stewie har ellers kort hvit pels med en kremhvit flekk på ryggen. Han var nyklippet til jul og har ikke halsbånd på seg.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter