RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har du vært utro?

Sist oppdatert:
Du er ikke den eneste. Les hvilke erfaringer andre har med dette.

(SIDE2):«For deg som hater utroskap og aldri kunne vært utro» , er en av klubbene på ME som er opprettet rundt temaet utroskap.

Klubbeieren beskriver klubben som en gruppe hvor du kan diskutere erfaringer på området utroskap og hvor du kan finne noen som hater utroskap like mye som deg selv.

Hvor går grensen for utroskap? Diskuter her.

- Ville såre
«Jeg har vært i den situasjonen 3 ganger i fjor. Gutter antar vel at jeg er deres dørmatte, men jeg har beholdt verdigheten min. Han ene som var det mot meg, han la ut om alle detaljene slik at jeg skulle bli såra og når han ikke fikk svar eller reaksjon ut av meg så spurte han: «Hvorfor sier du ikke noe? Bryr du deg ikke...?» Jeg svarte kontant: «Nei, ikke egentlig», skriver en av kvinnene i klubben, og får støtte av et annet medlem:

«Det er helt tåpelig. Det skulle ikke hvert lov... men noen er vel lagd sånn at en ikke klarer å holde seg til en over lengre tid.. hadde jeg hatt det sånn hadde jeg vært evig singel... Er du utro har du sunket så lavt det går an... uff nei».

Hvor grensen går for utroskap er også et tema som noen tar opp.

«Å fantasere om andre trenger ikke å være utroskap. Det kan forhindre at en går lei av partneren. Ellers så kan det sikkert være flere grunner til utroskap. Noen har det for dårlig, og trenger å kompensere for det, mens andre har det for godt, og vil prøve noe ekstra. Gener kan også spille inn på at noen er mer utro enn andre på samme måte som at noen liker mer variert mat enn andre, skriver en bruker.»

- For feige til å gå
En annen bruker mener at utroskap ofte skyldes at den som er utro er for feig til å bryte med partneren, og derfor gjør et dårlig valg.


«Jeg tror at utroskap handler mest om at det forholdet man er i ikke funker, da mener jeg det er bedre å gå ut av forholdet enn å bli. Det er ikke ok å være utro og det er et helvete å bli bedratt. Tror noen mennesker er for feige til å gå, og prøver å finne en ny før de går ut av det forholdet. Det synes jeg er en feig løsning, men høyst vanlig. Mister man kontrollen når man drikker burde man kanskje vurdere å drikke mindre. Dette er nå min mening. De fleste av oss har vel gjort ting man angrer på, men man kan jo lære av sine feil.»

Her kan du hive deg inn i debatten

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere