*Nettavisen* Nyheter.

Har hun gått for langt?

Foto: (Getty/Allover)

Sjekk Rihannas ekstreme forvandling.

06.10.10 18:28

(SIDE2): Rihanna slutter ikke å sjokkere med sine ekstreme antrekk, og mange har begynt å lure på hvor hennes råskap skal ende. Fra å være en artist som var med på å definere trendene, er hun nå hovedattraksjonen i sitt eget lille stylingsirkus.

Se hvordan Rihannas stil har utviklet seg i bildekarusellen nederst i saken!

Uskyldig ungpike
Men Rihanna har ikke alltid vært like rå i klesveien. Da den unge artisten flyttet til USA i 2005, var det et langt mer uskyldig image som kjennetegnet den karibiske jenta.

Det var som 16-åring Rihanna forlot Barbados til fordel for USA. Hun hadde blitt kjent med plateprodusent Evan Rogers, da han var på ferie på den karibiske øya. Rogers var også mannen som introduserte Rihanna for Jay-Zs plateselskap, Def Jam Records - og hun skal visstnok ha blitt signert bare timer etter sin første audition.

Les hele saken:Ser du hvem dette er?

Fra sporty til sexy
I de første årene i rampelyset beholdt Rihanna sine lange lokker, og sporty image. Men sakte, men sikkert endret skjønnheten både stilen og utseende. De posete buksene ble byttet ut med utringede kjoler, og trange skjørt. Håret ble kortere og kortere, og antrekkene mer og mer utfordrende.

I starten ble Rihanna hyllet for sin modige holdning og sin egen stil og utseende. For eksempel la ikke det amerikanske motemagasinet «Glamour» skjul på hvor begeistret de var over Rihannas ureddhet, da de i 2009 uttalte at om stilrisiko kunne bli målt i mil, så ville Rihanna ha reist rundt kloden tusen ganger allerede. Samme år ble artisten også rangert som den syttende mest glamorøse kvinnen i verden, av samme magasin.

Om den positive omtalen fyrte opp under Rihannas stil-eksperimentering vites ikke, men en ting er sikkert - Rihannas personlighet kom mer og mer frem i hennes antrekk og styling, og det var liten tvil om at den vakre artisten likte sitt nye image.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Getty/Allover)

Utfoldet seg på scenen
På scenen kunne Rihanna tidlig vise hvem hun virkelig var.

Her begynte hun raskt å eksperimenter med ekstravagante antrekk, og det ble etter hvert tydelig at Rihanna trivdes med denne looken. Rihannas klesvalg var faktisk så utfordrende at hun ble nektet inngang til flere turistattraksjoner i Italia, og fikk beskjed om å stille anstendig kledt da hun i overgangen mellom 2009 og 2010 skulle holde en nyttårskonsert i konservative Abu Dhabi.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Getty/Allover)

De mye omtalte lokkene
Men dette har ikke stoppet Rihanna fra å utvikle den rå stilen sin ytterligere, og dette skal hun ha kudos for. Men spørsmålet er om hun begynner å miste litt det sterke imaget hun en gang hadde? Det kan være vanskelig å følge med på hva den fargerike 22-åringen finner på i klesveien.

Rihanna har også hatt vanskeligheter med å bestemme seg for hva slags hårfrisyre hun skal satse på. Hun gikk lenge for en kort frisyre i sin naturlige hårfarge, før hun farget det blondt, og deretter knallrødt.

Nå har artisten bestemt seg for å beholde den knallrød fargen, men har satt på extensions, slik at håret igjen er langt.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Splash/Allover)

Er det på grensen?
De siste månedene har Rihanna virkelig presset strikken når det kommer til bekledning, og mange stiller spørsmålstegn om den rå originaliteten som før kjennetegnet den vakre artisten begynner å forsvinne.

Si gjerne din mening om Rihannas stil i kommentarfeltet under!

SE HVORDAN RIHANNAS STIL HAR UTVIKLET SEG HER:

3778

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.