*Nettavisen* Nyheter.

Har hun lykkes i å bli gravid?

Foto: (Foto: Getty Images)

Alt som mangler er et lite nurk, så er lykken komplett for Mariah.

02.03.09 09:18

(SIDE 2): Sangdivaen Mariah Carey giftet seg i fjor med den 12 år yngre programlederen Nick Cannon etter to ukers bekjentskap. Mange trodde at det lynraske bryllupet var en følge av at Carey allerede ventet barn, men dette viste seg å ikke stemme.

Ifølge kjendisblogger Perez Hilton sliter 39-åringen med fruktbarhetsproblemer, og har derfor måttet oppsøke medisinsk behandling.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Rykter
Under en opptreden på det populære talkshowet til Ellen DeGeneres, nektet Carey å drikke et glass champagne for å motbevise graviditetsryktene. Carey unnskyldte seg med at champagne er fetende og sa at det var altfor tidlig på dagen for henne å drikke alkohol.

LES MER HER:Taus om graviditet

Episoden ga ny næring til rykteflommen om barn i magen, men å avstå fra alkohol er også anbefalt når man går på visse typer medikamenter som skal øke fruktbarheten.

Spesialist
Mariah og Nick er blitt observert på en klinikk i Beverly Hills som spesialiserer seg på gravide, blogger Perez. Det betyr enten at sangfuglen er gravid, eller at ekteparet søker hjelp for å bli gravide.

Forhåpentligvis har Mariah Carey fått sitt største ønske oppfylt. Selv om hun elsker å være gift med Nick Cannon, så drømmer sangstjernen om en baby å dele lykken med.

LES MER HER: - Fantastisk å være gift med

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.