*Nettavisen* Nyheter.

Har hun verdens fineste pupper?

UNDERTØY: Adrina Limas nye kampanje for Victorias Secret er sydende sexy. Foto: (Getty Images)

Supermodell Adriana Lima fronter mirakelkampanje.

07.12.08 13:37

(SIDE2:) Den slående brasilianske skjønnheten Adriana Lima (27) har vært en av undertøysenglene i over åtte år og i den nye kampanjen ser det ut til at hun har fått forstørret puppene en smule.

Se de nye bildene her! (ekstren lenke)

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Fantastisk BH
Men neida, det er ikke forstørring i det hele tatt skal vi tro reklamekampanjen til Victorias Secret. Den splitter nye BHen skal etter sigende gi kvinner en mer generøs kløft enn det Gud i utgangspunktet har gitt dem. Så har den da også fått det klingende navnet: Miracle Bra - det er uten tvil et aldri så lite julemirakel.

Adriana fronter altså den nye kampanjen og det gjør henne rik.

Rik modell
27-åringen er den andre best betalte undertøysmodellen i hele verden takket være kontrakten med den berømte kjeden. Denne helgen vises det stjernespekkede showet der samtlige modeller figurerer ned catwlaken iført sexy, søte og humoristiske undertøysantrekk med de store vingene hengede på skuldrene.

For en sniktitt:Sexy undertøy og englevinger

Jomfru og skuespiller
Tro det eller ei, men Adriana hevder at hun fortsatt er jomfru og sparer seg til hun gifter seg med basketballspilleren Marko Jaric. De to planlegger giftermål i juni neste år.

Modellen drømmer om å bli skuespiller og har allerede vært med i filmen «The Follow» med Mickey Rourke fra 2001 og hun har også spilt i en episode av «Ugly Betty». Men for nå er hun Victorias juleengel.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.