*Nettavisen* Nyheter.

Har ikke sovet på eget hotell

FOLKEHOTELL: Petter Stordalen mente hotellet i Folketeaterpassasjen appellerte til unge folk. Forloveden Gunhild Melhus var stolt med. Foto: Vibeke Johnsen, Mediehuset Nettavisen

Men Gunhild Melhus planlegger å teste ut rommene på forloveden Petter Stordalens nye hotell. Se bildene fra den store kjendisfesten.

29.10.09 07:07

(SIDE2:) Folketeaterpassasjens nye Petter Stordalen-hotell har allerede åpnet og litt betuttede gjester ble nesten nedrent i sjuende etasje mens to meget belevne herrer, Petter Stordalen og Christian Ringnes viste rundt onsdag kveld.

– Det er som å bære et barn til til dåpen, sa Christian Ringnes før han som «den åndelige mor» overrakte hotellet til «den åndelige far», Petter Stordalen.

Før det hadde herrene rast rundt med pressen på slep for å vise fram både hotell og kunstutstilling. Den står Marcel Lelienhof for og den er viet kvinnen.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Bryllupssuiten er uprøvd
Kjendisene strømmet til på den røde løperen for å se det nye hotellet og bildeutstillingen «FOLK».

Stordalens kjæreste Gunhild Melhus synes det var lett å svare på spørsmål om forlovedens nye hotell.

– Jeg synes rett og slett det var helt fantastisk. Vi har ikke rukket å teste ut rommene ennå, men jeg gleder meg veldig.

Utsultet Arnstad
Sjefsredaktør i HENNE Ellen Arnstad var en av de først som ankom den gamle Operapassasjen.

– Dessverre kjører jeg ikke norsk design i dag. Overdelen er fra Karen Millen. Det ble et trøstekjøp fordi jeg ikke fant noe norsk. Skjørtet er fra Zara. Støvlettene var et stort kupp, så det hvor de er fra kan jeg ikke avsløre. Enten var de jævlig dyre eller jævlig billige, lo hun.

Arnstad røyk ut av «Skal vi danse» lørdag 10. oktober. Hun synes det er en overgang ikke å skulle danse lenger.

– Jeg er vant med å trene fire timer om dagen nå, og jeg merker at jeg er helt utsultet. Jeg raste ned i vekt under «Skal vi danse», og har ikke ett plagg som passer lenger. Så nå bare spiser og spiser jeg. Også heier jeg veldig på dem som er igjen. Og nå har faktisk sønnen til Trine Dehli Cleve begynt å danse med min datter. Så det er det nye håpet, sa hun.

Damer
Mia Gundersen ankom ikledt en sort trang kjole med leoparddetaljer fra Roberto Cavalli.

– Jeg synes denne kjolen var så fantastisk at jeg ikke kunne dy meg, sa hun til Side2.

Mia var tydelig kry av mannen sin Marcel og bildeutstillingen.

Og hun kunne fortelle at utstillingen for henne på mange måter betydde noe helt spesielt.

– Jeg er så utrolig stolt av mannen min. Jeg møtte ham da han jobbet med disse bildene her. Det er jo mange damer da. Men det er alltid mange damer på alle kanter av han, men heldigvis har jeg mange flotte menn i mitt liv også, sa hun og tok et godt tak i eventskaper Ronnie Ottem som hun kom sammen med.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Vibeke Johnsen, Mediehuset Nettavisen

Nytt og lurt
Simen Staalnacke fra Moods of Norway ankom i en knall rosa glitrende dress i ekte Moods-stil. Han har stor sans for det nye hotellet til Stordalen og Ringnes. Moods of Norway har levert uniformer til blant annet resepsjonistene ved hotellet.

– Jeg synes dette her er kjempekoselig. Det er masse spennende ved dette hotellet, det er nytt og lurt. Det er en stil som passer veldig godt til Moods of Norway, det er lekent og fint, sa han til Side2.

Klikk på bildet for å forstørre.

2531

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.