- I natt har jeg pratet med Elon Musk, en mann som skaper raketter for fremtiden. Istedenfor å drepe med raketter for fortidens skyld, sier Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj og kommer med et tydelig stikk til Russland og Vladimir Putin.

Se talen her:

Zelenskyj har publisert flere taler hver eneste dag gjennom Russlands invasjon av Ukraina, han har aldri nevnt navnet til Vladimir Putin i noen av talene sine.

- Jeg pratet med Musk om hvordan vi skal vinne denne krigen og hvordan vi skal samarbeide senere når denne krigen er vunnet, sier Zelenskyj i talen.

Han sier ukrainerne nå må fortsette å kjempe for friheten sin, samtidig oppfordrer han russerne til å legge ned våpnene.

- Vi har hundrevis av russiske krigsfanger nå og de prater. Blant de er piloter som har bombet byene våre og vi har hørt deres forklaringer. Dette er en krig som er planlagt i lang tid, sier Zelenskyj.

I videoen hevder han at russerne forbereder seg på å bombe Odesa, en havneby ved Svartehavet.

– Dette kommer til å bli en krigsforbrytelse. Dette kommer til å bli en historisk forbrytelse, fortsetter han.

Russiske styrker har gjort fremskritt sør i Ukraina siden invasjonen først startet 24. februar, blant annet ved å ta over byen Kherson og beleire havnen i Mariupol, men Odesa har så langt holdt, skriver NTB. Odesa ligger ved kysten av Svartehavet og har omtrent million innbyggere.