RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har lesere fra hele verden

Foto: Privat
Dagny skriver en av Norges største interiørblogger.

(SIDE2): Bloggen Scandinavian Chic er en av Norges største interiørblogger og har lesere fra 110 forskjellige land. Bloggen er en av 12 finalister i kåringen av Norges mest elskede blogg.

Onsdag 9. april vil vinneren av kåringen presenteres på Side2, fram til da er det du som skal stemme fram bloggeren som du synes fortjener tittelen Norges mest elskede blogg og en reise for to til New York.

Se finalistene og stem på din favoritt her.

Vi vil la alle de 12 finalistene holde sin appell på Side2 fram til vinneren kåres, slik at du kan bli kjent med de og finne din favoritt. I dag er det Dagny bak bloggen Scandinavian Chic som holder sin appell.

Sjekk ut Scandinavian Chic her.

Dagens appell:
Scandinavian Chic er en av Norges største interiørblogger med lesere fra 110 forskjellige land. Bloggens misjon er å vise skandinavere og resten av verden hvor fantastisk mye spennende som skjer innenfor skandinavisk design og interiør for tiden. Det er en helt ny bølge med nye designere som går innenfor det jeg kaller «Skandinavisk Maksimalisme». Stilen gjenkjennes av flere momenter:

1. Kreativ og kraftig fargebruk

2. Møblene er en kombinasjon av skandinaviske klassikere, loppisfunn og elementer fra mainstream- og billigbutikker, som frks IKEA.

3. Kunst er også et viktig element. Dette kan også være alt fra virkelig dyr kunst, til "billigkunst" (spennende trykk til mer tilgjengelige priser) fra wonderwall.se og lignende, til loppisfunn eller egenproduserte ting

4. Det er en forkjærlighet for de skandinaviske, enkle linjene, men kombinert med intrikate og utsmykkete møbler (frks et minimalistisk ikea eller kvik-kjøkken, men med vintage messing-håndtak i Art Nouveau-stil.

Mer om stilretningen kan leses her.

I tillegg til at vi skriver mye om denne stilretningen, får man et innblikk i hva som skjer i mitt hjem, som også er under det jeg vil kalle "kontinuerlig oppussing". Fokuset er på farger og fargebruk i hjemmet, som jeg brenner for. Det er en "lett blogg", hvor fokuset er å vise interiører og farger som gjør deg i godt humør, samtidig som vi har en klar målsetning om hva vi ønsker å formidle.

Jeg, Dagny, er bloggens grunlegger, og startet den når vi kjøpte boligen vi bor i nå, for å dokumentere oppussingsprosessen. Bloggen fikk raskt mange internasjonale lesere, og utviklet seg raskt til å fokusere på skandinavisk design, som jeg lenge har vært veldig opptatt av.

Vi har to faste gjestebloggere:

Rikke som for tiden reiser verden rundt, men veldig snart kommer sterkere tilbake, og Camilla som også reiser verden rundt, og underveis dokumenterer hva hun opplever fra et skandinavisk perspektiv.

I tillegg til interiør og mote er vi veldig glade i Cupcakes, og har gjennomført to sesonger av «The Cupcake Challenge» hvor Oslos cupcakebakerier lager cupcakes som matcher interiøret i stuen til Dagny. Første sesong stakk Olea's Cupcakes av med seieren, og denne gangen var det Chopcakes som vant. Mer om the Cupcake Challenge kan du lese her.

Gi Scandinavian Chic din stemme her.

Se tidligere appeller her:
Passion 4 baking
Dagens Outfit
Norske Hemmeligheter
Monique Lund
Anne Elisabeth Larsen
Mammadamen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere