Gå til sidens hovedinnhold

Har mottatt obduksjonsrapporten etter Sigrid-drapet

Oslo (NTB): Politiet ber om forlenget fengsling for begge de siktede i Sigrid-saken. Obduksjonsrapporten foreligger nå, men innholdet er ikke kjent.

Torsdag skal begge de drapssiktede igjen fremstilles for varetektsfengsling. Tirsdag opplyser politiet at de vil be om fire ukers forlenget varetekt for begge de siktede med brev- og besøksforbud i hele fengslingsperioden.

- Videre begjærer politiet fullstendig isolasjon og medieforbud for begge i to uker, skriver politiet i en pressemelding.

37-åringen har samtykket til at rettsmøtet holdes som kontorforretning. Dermed blir det ikke noe rettsmøte for 37-åringen torsdag.

64-åringen forsvarer, Aase Karine Sigmond, sier til Dagbladet at hennes klient nå har nådd et metningspunkt og krever å bli løslatt.

- Han har samarbeidet, vært tålmodig og strukket seg langt. Han er opptatt av å bli løslatt og sjekket ut av saken, sier Sigmond, som mener politiet torsdag må legge fram nye beviser og spor hvis de skal klare å få ham varetektsfengslet videre. (©NTB)

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget