RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har Putin fått en blåveis?

Foto: GLEB GARANICH (Reuters)
Sist oppdatert:
Dette bildet skaper rykter i Russland og Ukraina.

Den russiske statsministeren Vladimir Putin ble avbildet under et statsbesøk i Ukraina onsdag med noe som kan ligne en blåveis på det ene øyet.

Dette har dannet grobunn for rykter om at judoeksperten er alvorlig syk eller har gjennomgått kosmetiske inngrep, melder BBC.

På bildet ser det ut som at 58-åringen har brukt mye sminke rundt det ene øyet for å skjule en angivelig blåveis.

Noen spekulerer også på at Putin, som har svart belte i judo, har fått seg en blåveis under judotrening.

- Dårlig lyssetting
Men Statsministerens kontor avviser at det dreier seg om et blåmerke, og sier merket skyldes en travel hverdag og dårlig lyssetting.

- Ukrainske, russiske og vestlige journalister snakket kun om én ting – hvordan fikk statsministeren blåmerket under øyet sitt? skriver Kreml-journalist Andrei Kolesnikov i den russiske næringslivsavisen Kommersant, melder BBC.

- Kan det virkelig være resultatet av en tøff sparring? Det var kanskje grundig tildekket, men ingen kunne unngå å legge merke til det, skriver han.

- Herr Putin ankom Ukraina for å holde politiske samtaler med et dårlig humør og med noe som lignet et stort blåmerke på venstre kinnbein, meldte den ukrainske TV-kanalen TCH.

- Han hadde også en svært synlig hevelse som var dårlig skjult med sminke.

- Pressekonferansen ble avbrutt
Ifølge nyhetsbyrået AP ble pressekonferansen med Putin avbrutt etter kort tid, og en planlagt middagsavtale ble kansellert. Putin skal ikke ha hatt det angivelige blåmerket da han ble fotografert i Moskva 24 timer tidligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere