RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Har tro på Statoil-ledelsen

Sist oppdatert:
Norske analytikere har stor tiltro til Statoil-ledelsen med konsernsjef Olav Fjell i spissen og mener selskapet har fått økt troverdighet etter at det ble børsnotert
Statoil, som forventes å legge frem gode resultater for andre kvartal mandag, har fått økt troverdighet blant analytikerne.

- Selskapet har måttet kommunisere på en annen måte etter at det ble notert på børs. Den økte kontakten har ført til økt tillit, sier Arnstein Wigestrand i Enskilda Securities til Finansavisen.

Carnegie-analytiker Jon Olaisen mener det var stor usikkerhet om selskapet ville nå sine mål for 2004 når det ble børsnotert, men at alle nå tror Olav Fjell & Co vil innfri.

Anne Gjøen i Alfred Berg er også svært positiv til Statoil-ledelsen og mener at hvis selskapet når sine mål om produksjonsvekst på 5 prosent og egenkapitalavkastning på 12,5 prosent så er man veldig konkurransedyktige overfor andre oljeselskaper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere