Arild Rønsen

Har Trond Giske forbud mot å danse?

TROND GISKE: Har han forbud mot å danse? Foto: Terje Bendiksby/NTB Scanpix

TROND GISKE: Har han forbud mot å danse? Foto: Terje Bendiksby/NTB Scanpix

Det er nesten ikke til å tro: Trond Giske har vært på byen - og tillatt seg å danse! Fem minutters toppoppslag i TV 2-nyhetene!

Jeg har ikke sett det berømte videoklippet, som sies å være på ni sekunder. Om vi skal tro TV 2 viser den at Giske danser «tett med ei dame i 20-åra», og «har den eine armen på hennar hofte».

Unnskyld? Jeg er ikke akkurat noen danseløve. Men er det ikke ganske normalt at mannen holder sin venstre hånd i sin kvinnelige partners høyre hånd, mens han plasserer sin høyre hånd over hennes hofte?

Når Trond Giske oppfører seg helt normalt, blir det altså framstilt som noe suspekt. Hans dansepartner sier sågar at det var hun som bød opp til dans, og at ingen ting «unormalt» skjedde!

#metoo-kampanjen har min fulle støtte, men nå tar den helt feil retning. Den LO-tillitsvalgte som varsla Arbeiderpartiet, har ikke en gang snakka med kvinnen han så i ni sekunder på video!

Om dette får fortsette, blir det «seksuell trakassering» om man ber om datens hånd idet man serveres dessert. Og det var vel ikke helt meninga med kampanjen?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer fra blogger: Arild Rønsen

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag