RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Edle Eidbo-Hansen (Telemarksavisa)

Hardt skadd etter knivstikking

Sist oppdatert:
Politiet leter etter en person etter at en mann ble knivstukket i Porsgrunn mandag.

Mannen som ble knivstukket skal ha fått skader i en skulder, og er kjørt til sykehus i ambulanse, melder Telemarksavisa.

En rekke politipatruljer er sendt til gjerningsstedet som ligger i Aalsgate i Porsgrunn.

- Politiet mottok melding fra AMK om en person som hadde fått kutt i skulder ved et uhell. Meldingen ble derved forstått til ikke å være knivstikking og det tok noe tid før vi var på stedet. Undervegs fikk vi beskjed om at en person var knivstukket og at gjerningsmannen hadde tatt tilhold i en leilighet på stedet, opplyser operasjonsleder Per Tore Bjartheim til TA.

Politiet bevæpnet seg og tok seg inn i leiligheten. I mellomtiden hadde mannen, 29 år stukket av. Den fornærmede er på sykehus med ukjent skadeomfang.

Den antatte gjerningsmannen skal være en tilflyttet kjenning av politiet.

Ifølge TAs journalist på stedet, søker bevæpnet politi etter den antatte gjerningsmannen i en leilighet. Politiet har bedt om at folk holder seg borte fra området.

Porsgrunns Dagblad skriver at det ifølge naboer bor arbeidsinnvandrere fra østeuropeiske land i boligen som politiet rykket ut til.

Saken utvides

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere