RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Johnny Helgesen (Sarpsborg Arbeiderblad)

Hardt skadd i husbrann

Sist oppdatert:
En mann i midten av 80-årene ble alvorlig skadet i en brann i et bolighus i Hagastuveien på Hafslundsøy søndag kveld.

Brannvesenet fikk ved 21-tiden søndag kveld melding om en brann i Hagastuveien på Hafslundsøy i Sarpsborg, skriver Sarpsborg Arbeiderblad .

Måtte hoppe
Det var da overtent i 2. etasje i et bolighus. En mann i midten av 80-årene måtte hoppe fra 2. etasje på grunn av kraftig brannutvikling.

Mannen var ifølge vitnet Øyvind Fjellengen i full fyr da han hoppet ut fra 2. etasje. Fire naboer kom til og slukket ham, ved å legge på teppe og kastet vann på ham.

Fjellengen kom til og hjalp til med å bære den skadde mannen fra hagen og ut til veien, hvor de ventet på ambulanse. Mannen ble sendt i ambulanse til sykehuset i Fredrikstad med store brannskader, opplyser politiet.

To andre beboere i huset ble ifølge politiet tatt hånd om av naboer. De ble fraktet til legevakten for mulige røykskader.

SA var i kontakt med Sykehuset Østfold Fredrikstad ved 22-tiden søndag, men de kunne ikke gi noen opplysninger om mannens tilstand.

Les saken og se flere bilder hos sa.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere