*Nettavisen* Nyheter.

Hardt skadd i utforkjøring ved Sokna i Buskerud

Sokna (NTB): En mann i 30-årene er livstruende skadd etter en utforkjøring på riksvei 7 ved Sokna i Buskerud tirsdag morgen.

02.10.12 13:53

- Politiet fikk melding klokken 08.10 om at en bil hadde kjørt av veien ved gamle Bergland hotell på Sokna, sier operasjonsleder Lars Kristian Evensen i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

Tre bergensere, en mann og to kvinner, satt i bilen som kjørte i retning Hønefoss, og som skar av veien og havnet 15-20 meter utenfor veibanen.

Mannen, som er i 30-årene, var bevisstløs da han ble fraktet fra ulykkesstedet i luftambulanse, skriver Ringerikes Blad. Oslo universitetssykehus opplyser tirsdag formiddag at mannen fikk livstruende skader i ulykken.

Også en gravid kvinne i 20-årene ble fraktet til sykehus i helikopter. Hun fikk moderate skader i ulykken. Tilstanden til den tredje personen, en kvinne i 20-årene, er foreløpig ukjent,

Politiet skal ha fått melding om at det skal ha vært høy hastighet forut for ulykken. Ingen andre kjøretøyer skal ha vært involvert i utforkjøringen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.