RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bilen ble liggende på siden langt ute på jordet. Medisinsk personell arbeidet lenge med å gi de skadde førstehjelp på stedet.
Bilen ble liggende på siden langt ute på jordet. Medisinsk personell arbeidet lenge med å gi de skadde førstehjelp på stedet. (TVEDESTRANDSPOSTEN)

Hardt skadet etter bilulykke

Sist oppdatert:
Tre personer sendt til sykehus. En av dem alvorlig skadet.

Tre personer ble skadet etter en utforkjøring på E-18 i Holt i Aust-Agder seint lørdag kveld. For en av dem skal skadene være svært alvorlig.

Ulykkesbilen var på vei østover mot Fianesvingen, da den kjørte ut av veien på venstre side like før Holt camping. Bilen krysset gang- og sykkelveien, og slo rundkast ute på jordet. To av personene ble da kastet ut av kjøretøyet, skriver Tvedestrandsposten.

Bilen ble liggende på jordet omtrent 50 meter fra der den skar ut av veien. I følge øyenvitner skal bilen ha hatt stor fart. Ellers har ikke Tvedestrandsposten fått så mye opplysninger om hendelsesforløpet.

I følge operasjonsleder i Agder politidistrikt, Stein Watne, var det tre personer i ulykkesbilen. Han fikk like etter ulykken opplyst at tilstanden var svært alvorlig for en av de skadde. De to andre har fått lettere skader.

Flere sykebiler, luftambulansen, politiet og brannbilen fra Tvedestrand rykket ut til denne ulykken som skjedde ca. klokken 22.35.

Les flere saker fra Tvedestrandsposten her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere