RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TROPPET OPP MED GAVE: Krf leder Knut Arild Hareide fikk en shetlandsgenser til sin nyfødte sønn av Venstres partileder Trine Skei Grande.
TROPPET OPP MED GAVE: Krf leder Knut Arild Hareide fikk en shetlandsgenser til sin nyfødte sønn av Venstres partileder Trine Skei Grande. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Hareide tilbake på jobb

KrF-leder Knut Arild Hareide fikk en søt liten shetlandsgenser i nyfødtgave da han vendte tilbake på jobb torsdag kveld.

– Jeg håper ikke denne er til meg, fleipet Hareide da Venstre-leder og sentrumspartner Trine Skei Grande ga ham gaven og en god klem i forkant av den TV-sendte partilederdebatten på NRK.

Grande hadde selv kjøpt genseren til Hareides nyfødte gutt under et besøk på Shetland nylig. Hareide sier til NTB at han har nytt fridagene med den lille – og foreløpig navnløse – gutten, kona Lisa og datteren Sara (2).

– Alt går veldig fint. Storesøster tar godt vare på sin lillebror, men foreløpig på en litt hardhendt måte, sier Hareide, som medgir at det er godt å være tilbake på jobb også.

– Det er jo litt spesielt å måtte melde avbud til eget landsmøte, sier Hareide.

Nå skal han kaste seg inn i Syria-forhandlingene på Stortinget, som partifellen Hans Olav Syversen til nå har holdt tak i på vegne av KrF.

– Han har håndtert dette på en utmerket måte, sier Hareide. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere