*Nettavisen* Nyheter.

Hareide vurderte Jarstein

Rune Jarstein måtte plukke én ball ut av nettet foran øynene til landslagssjef Åge Hareide.

SKIEN (Nettavisen): ODD GRENLAND – TROMSØ 0-1:

Etter vrakingen av Thomas Myhre har Branns Håkon Opdal og Odd Grenlands Rune Almenning Jarstein begge sagt seg klare for keeperplassen i neste landskamp, men landslagstrener Åge Hareide kan ikke ha fått altfor mange svar i Skien søndag.

Hareide var på plass og så at Opdal hadde en god dag mellom stengene mot Sandefjord lørdag, og nok reddet laget sitt fra nederlag der, mens han fikk se at Jarstein måtte slippe en ball fra kort hold, men temmelig skrå vinkel bak seg mot Tromsø søndag.

- Det er vanskelig å kommentere scoringen før jeg får sett den i reprise, men det virker som det er en god avslutning, kommenterer Odd-trener Arne Sandstø om målet.

- Slikt skal ikke skje, men det kan skje med gode keepere også, sier Hareide til TV 2 om Tromsøs mål.

Lars Iver Strand fikk stå mutters alene på kanten av femmeteren og sende Tromsø i føringen etter han fikk ballen tilbake etter et blokkert innlegg, og spørsmålet er om Jarstein burde ha tatt skuddet fra nesten død vinkel. Resten av kampen var det ikke altfor mye å gjøre for Odd-keeperen som løste de andre oppgavene sine greit.

- De er begge to gode keepere, så Hareides avgjørelse blir å vurdere hvem som passer best til spillestilen i neste landskamp, avslutter Sandstø.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.