Gå til sidens hovedinnhold

Håret skal være kort

Finn din kortklipte frisyre ved hjelp av ansiktsformen

(SIDE2:) Scarlett Johansson har plutselig klippet av seg de lange lokkene, og heller valgt en rufsete bob for å ramme inn sitt hjerteformede ansikt. Ved hjelp av ansiktsformen, er det lettere å finne den frisyren som passer deg.

Kelly Osbourne – firkantet ansiktsform
- Unngå den klassiske boben med like lengder som stopper rett under hakepartiet. Det vil forlenge ansiktet ditt ytterligere, og gjøre at fokuset er på kjevepartiet ditt. Prøv heller bølger, krøller og bli inspirert av 40- og 50-tallsfrisyrene, sier stylist Jo Hansford til The Sun.

Reese Witherspoon – hjerteformet ansiktsform
- Har du et hjerteformet ansikt, er det best å fremheve øyne og kinnbein. Ikke velg en frisyre med like lengder, men gå heller for graderinger mot de stedene i ansiktet du ønsker å fremheve, sier han.

Kate Bosworth – rund ansiktsform
- Her er det best å velge en frisyre som ender noen centimeter under hakepartiet, og som er noe lengre foran enn bak, sier Hansford. Dette vil gjøre at ansiktsformen din virker mye smalere.

Emma Watson – ovalt ansikt
- Med denne ansiktsformen kler du det meste av korte frisyrer, og du kan egentlig velge og vrake i alt av stylinger. Det mest flatterende er likevel et helt kortklipt hår, med en litt lang lugg dratt til siden, sier stylisten.

Reklame

Black Friday og Black Week: Her får du oversikten over salgene