*Nettavisen* Nyheter.

Hårete menn? Nei takk!

Kvinner vil ha menn uten hår på kroppen – om de så skal vokse dem selv.

07.08.06 15:50

(Womanweb.no): Det var en gang da en skikkelig mann var en som hadde hår på brystet, i armhulene og på ballene. Den tiden tyder på å være forbi. I dag synes bare 4% av kvinner at en hårete fyr er maskulin.

Det er analyseinstituttet Carat Insight som på vegne av Philips har spurt 500 menn og kvinner mellom 20 og 35 år om hva de synes om behårede menn. Undersøkelsen avslørte at det absolutt mest frastøtende når det dreier seg om menns kroppshår er menn med hår på ryggen og skuldrene. Det kunne få hele 72% av kvinnene til å vemmes. Lodne baller er heller ikke særlig populære, kommer det frem i undersøkelsen som – vel og merke – altså er gjort for et av verdens største produsenter av hårfjerningsapparater.

Trenden med hårløse menn gir grobunn for helt nye krangler i hjemmet, om vi skal tro undersøkelsen. I hvert fall har 40% av kvinnene forsøkt å overtale mannen sin til å fjerne hår – i de fleste tilfellene med suksess. Dessverre betyr det at mennene nå i vid utstrekning låner kvinnenes hårfjerningsaggregater: Over en fjerdedel av kvinnene i undersøkelsen har lånt bort pinsetten sin til partneren, 18% har latt mannen bruke barbersakene deres og 4% har til og med latt kjæresten dykke ned i vokskrukken.

Som de gode kjærestene vi er, hjelper kvinner dessuten partneren med å fjerne kroppshårene. De vanligste områdene mennene får hjelp til hårfjerningen er rygg, skuldre, brystet og hår i armhulene.

Les også:

Er du ærlig mot ham?

Skal du beholde ham?

Drømmer om Brad

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.