RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hårløse legger får du aldri

Mange betaler for dyre behandlinger hos skjønnhetsklinikkene for å få hårløse legger. Men klinikkene lover mer enn hva som er mulig.

En av dem som har testet ut hårfjerning er Anne Marit Kjetså. Hun prøvde hårfjerningsmetoden Gaia Epil Flash, som gjennom en lysbehandling skulle fjerne uønsket kroppshår permanent, melder NRK-programmet FBI.

Hun fikk opplyst at hun trengte fra fem til åtte behandlinger, og at det ville koste 1800 kr per gang.

Selvmotsigelse
- Etter 5 behandlinger så jeg ingen forskjell. Jeg begynte å lure, men ga det en sjanse til for behandleren var en så søt jente. Men etter 10 behandlinger hadde ikke jeg noen tro på det lengre, sier hun til FBI.

Til slutt hadde hun betalt 16.000 kroner, og hadde ifølge NRK like mye hår på leggene som før behandlingen startet.

Professor ved hudavdelingen på Rikshospitalet, Ole Fyrand mener at løftet om permanent hårfjerning er en selvmotsigelse.

- Håret vil i de aller fleste tilfellene komme tilbake. Man kan kanskje se at man får litt mindre hår og at håret blir litt mykere, men i de alle fleste tilfellene vil håret komme tilbake.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere