RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Harmonic under konsensus

Sist oppdatert:
Tandberg Television-konkurrent Harmonic la frem tall for første kvartal i går som var under konsensus
Harmonic leverer i likhet med Tandberg Television infrastruktur til TV-bransjen, og hadde i første kvartal en omsetning på 37 millioner dollar, mot 39,3 millioner i foregående kvartal og 54 millioner i første kvartal i fjor.

Den negative utviklingen preger også bunnlinjen, som før ekstraordinære poster endte på minus 9,3 millioner, eller 15 cent pr. aksje. Det var ifølge estimater innhentet av Thomson First Call ventet minus 14 ent i snitt. I første kvartal 2002 endte resultatet på minus 14 cent.

Harmonic har flere ganger vært fremme som en mulig kjøper eller fusjonspartner til Tandberg television, uten at noe har materialisert seg. Tandberg Television også frem tall i går etter middag. Disse var bedre enn ventet.

Les: Bedre enn ventet fra Tandberg TV

På divisjonsnivå så var det Harmonics divisjon for digitale systemer til tv-bransjen som viste en positiv utvikling, mens selskapets salg av fiberoptisk utstyr falt betraktelig.


- Investeringstakten forble treg verden over og noe av våre store innenlandske kabelkunder beveget seg enda mer forsiktig enn forventet i første kvartal, sier styreformann og konsernsjef Anthony J. Ley i Harmonic i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere