RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Hårreisende comeback

Nei, nei, nei - når skal Katie Price lære?

(SIDE2): Katie Price´s nye designsatsing er verken kontroversiell, ei heller særlig imponerende. Og vi er ikke akkurat overrasket...

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Kan noen værsåsnill å fortelle denne dama at «less is more»?

Satser på design
Den tidligere glamourmodellen Katie Price, bedre kjent som Jordan, gjorde sin første offentlige opptreden på Clothes Show i London etter bruddet med sangfuglen Peter Andre, melder ananova.com

Katies opptreden inngikk som en del av markedsføringen av hennes nyeste designsatsing KP Equestrian - en glamorøs og glossy kleskolleksjon for ryttermiljøet.

Les også:Comeback for enhver Price

Yihaaa...
Det var imidlertid ikke mye gloss eller glam over Katies eget antrekk, som skulle representere den nye kleskolleksjonen.

Matchende rosa hotpants og topp i fleece, samt gummistøvler er vel ikke akkurat det vi forbinder verken med ryttersport eller glamour.

Men det er jo ikke til å stikke under en stol at man garantert ville vekket oppsikt på travbanen...

Catwalkdebut
Showet i London markerte også Katie Prices store debut på catwalken. Og for å sikre en uforglemmelig (les: latterlig) start på catwalkkarrieren, stilte Katie blant annet i sølvfarget jumpsuit, gigantisk hvit parykk og selvfølgelig med det velkjente tonnet med makeup.

Vi gjentar: less is more, Katie - less is more...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere