RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Harry demonjeger

Sist oppdatert:
«Constantine» begynner med replikken «Constantine, John Constantine. Asshole». Og det sier det meste.

Constantine er den siste i en lang rekke tegneseriehelter som prøver seg på det store lerretet. Som barsk demondödare skal helten (i filmen spilt av Keanu Reeves) sende demoner på jorda tilbake til Helvete.

Du føler deg mektig
«Constantine» er et tredjepersonsskytespill hvor du skal drepe monstre og løse oppgaver vi har sett før.

Nivåene vi har gått gjennom tyder ikke på at vi står foran noe spesielt nyskapende. Men heldigvis er spillet gøy, timene vi har brukt har vært meget fornøyelige. Smilet sitter løst når du slenger rundt deg med magi og dreper fiender over en lav sko. Du føler deg mektig der du lusker rundt.

Constantine sin 180-graders armsving skal ha deler av æren. Et trykk på høyre styrespak gjør så John snur på hodet og slenger armen bakover. Samtidig går hele spillet i slowmotion, og du får inn noen skudd før bevegelsen er fullført. Nydelig.

Ikke bare muskler
I motsettning til de fleste andre tegneseriehelter kan Constantine benytte magi. Disse står ikke tilbake for noe, og resultatet blir fort grisete. Noen fellestrekk har han riktignok med resten av tegneseriegjengen. John har en svakhet for det sterke og en humor så tørr at sandpapir er som såpe i forhold.

Et noe spesielt syn gjør også så Constantine skiller seg ut. Han kan se både hemmeligheter og annet kos som er skjult for det blotte øyet.

Er magibeholdningen lav eller fiendene for nære, har du flere muligheter. Spillet byr på en rekke våpen, og blir det nærkontakt er helten vår en habil fighter. Og bra er det, nivåene er fulle av demoner som vasser mot deg.

Lettbeint actionunderholdning
Ting tyder på at «Constantine» blir et spill som får bedreviterne til å rynke på nesen. Vi med sans for lettbeint actionunderholdning bør huke av 25. mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere