RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Harrys flørt med kjent TV-fjes

FLØRTET? Harry og programleder Caroline Flack.
FLØRTET? Harry og programleder Caroline Flack.
Singelprinsen går på byen med damene.

(SIDE2): Ferske bilder fra helgas kongelige fest i London viser en smilende prins Harry (24) sammen med programleder for «Gladiators», Caroline Flack (27).

Spøkte og lo
De to skal ha festet hjemme hos en av Harrys venner, og ble sett sammen da de forlot leiligheten.

Et øyenvitne sier til Daily Mail at prinsen spøkte og lo med den mørkhårede skjønnheten, og det så tydelig ut som om de slappet av og nøt hverandres selskap.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Bare venner
Men Harry, som har vært singel i tre måneder, er bare gode venner med Caroline. De to skal ha blitt introdusert for hverandre på et nattklubb via felles kjente for flere år siden, men det er først nå at britiske medier har oppdaget det.

Carolines talskvinne sier til den britiske avisen at det ikke er noe romantikk på gang mellom programleder og prinsen, og at de to bare er gode venner.

Caroline har gjort karriere på britiske TV-skjermer, og fikk sitt gjennombrudd på lørdagsmorgen barne-TV på BBC. I ettertid har hun jobbet på blant annet «Big Brother», som leder av en runde av «Eurovision» og på «Gladiators».

Mye rykter
Prinsen var sammen med Chelsy Davy (23) i fem år, og britiske medier elsket det festglade paret som hadde et nokså turbulent forhold til tider. Og selv om det sies at de to fortsatt har svært god kontakt, så ble Harry tidligere i linket til en annen festglad jente.

Les saken her: Har Harry fått seg kjæreste?.

Rykter om flørting og fest kommer til å fortsette rundt Harry, ingenting er jo som en singel og attraktiv prins. Selv har 24-åringen uttalt at han ikke bryr seg noe om hva media skriver, han kommer ikke til å slutte å ha det moro bare på grunn av sladder.

I Skandinavia er det nå prins Carl Philip (29) som er den mest ettertraktede med blått blod.

Les mer her:Finner prinsen kjæreste på nettet?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere