RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Haslum i rosa for kreftsaken

Sist oppdatert:
Bekkestua (NTB): Haslums håndballherrer ikler seg rosa trøyer i hjemmekampen mot Nøtterøy 5. oktober. Målet er å samle inn penger til Brystkreftforeningen.

– Alle kjenner noen som er berørt av kreft. Denne saken fortjener all oppmerksomheten den kan få, og det skulle bare mangle om ikke vi kunne gjøre det vi kan for å sette søkelys på saken, sier Haslum-spilleren Sebastian Barthold til Budstikka.

Kampen mot Nøtterøy i Nadderudhallen spilles samme dag som «Rosa sløyfe-dagen». Formålet med Rosa sløyfe-aksjonen er å spre kunnskap om sykdommen, vise solidaritet med brystkreftrammede og støtte brystkreftforskningen.

Haslum spiller vanligvis med røde drakter, men 5. oktober byttes disse ut med rosa trøyer. Etter kampen blir draktene auksjonert bort. I skrivende stund er det kommet inn bud på 1000 kroner per drakt, skriver Budstikka.

Det var arrangementsansvarlig i Haslum HK, Petter Andersen, som tok initiativ til at klubben skal støtte kreftsaken.

– Kreft er dessverre blitt en dagligdags affære for mange, og det er noe som treffer de fleste familier. Klare vi å samle inn penger og skape oppmerksomhet rundt brystkreftaksjonen, er det fantastisk, sier Andersen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere