RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hater sine egne bein

Foto: Crestock
Sist oppdatert:
Appelsinhud, overflødig fett og blekhet gjør at disse kvinnene hater sine egne bein.

(SIDE2): Hele 47 prosent av britiske kvinner hater de apostlenes hester de har fått utdelt av naturen, det viser en fersk undersøkelse gjennomført av Venaforce, et selskap som behandler åreknuter.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Undersøkelsen er gjort blant 4000 britiske kvinner, det skriver Marie Claire.

Nekter å vise seg for partneren
En av seks britiske kvinner misliker videre sine egne bein så mye at de vegrer seg mot å vise dem fram til sine partnere. Undersøkelsen viser også at 17 prosent av de spurte mener at beina deres har holdt dem tilbake i livet, og 63 prosent av dem opplyser at de ville hatt bedre selvtillit om de bare var mer fornøyd med undersåttene.

Bikini uaktuelt
28 prosent er så misfornøyd at de nekter å iføre seg bikini på ferie, mens 49 prosent i tilfellet måtte hatt en sarong eller et håndkle å dekke seg til med. Mange vil ikke vise seg i mindre klær enn kjole eller skjørt denne sommeren, og da maks to ganger i uken.

Vil du lese mer om kropp og helse? Klikk her!

De peneste beina tilhører ...
Ifølge undersøkelsen bekymrer kvinnene seg om beina sine minst to ganger om dagen, og de tilbringer halvannen time med å fundere over bein, vekt og klesstørrelse. Deltakerne stemte fram Beyoncé, Cheryl Cole og Elle Macpherson som innehavere av de fineste beina.

– Trist
– Det er trist å høre at så mange kvinner hater beina sine, og at dette ofte bunner ut i lav selvtillit, sier psykolog Corinne Sweet ifølge magasinet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere