RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hatlen: - Nå må vi se framover

Oslo (NTB): Styreleder Siri Hatlen i Entra Eiendom AS er opptatt av å se framover etter at striden om Rune Olsøs ansettelse nå er over. Olsø trakk seg onsdag, og nå går det nye styret i gang med å finne ny toppsjef.

Det ble raskt klart etter generalforsamlingen i Entra mandag hva som kom til å bli utfallet etter at settestatsråd Bård Vegar Solhjell (SV) gjorde forandringer i styret. Styreleder Siri Hatlen tok da en prat med Olsø.

- Vi tok en samtale for å oppsummere situasjonen i fellesskap, og på hans initiativ drøftet vi den videre gangen for å se hva vi kunne gjøre for å skape ro sammen, sier hun til NTB.

Hatlen berømmer Olsø for å ha vært konstruktiv og klok, og for at han hele tiden har vært fokusert på hva som ville være selskapets beste.

- Vi fikk fort en felles oppfatning om at dette ville være riktig for å få den roen vi nå trenger, sier hun om avgjørelsen Olsø tok om å gå av.

- Rune Olsø har vært i selskapet i sju år, og jeg ønsker ham lykke til videre. Vi skal nå se framover, sier hun om det nye styret. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere