RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hattestad kikker på skandinavisk fotball-liga

Sist oppdatert:
Rosenborg, Djurgården og Brøndby leker med tanken om en felles skandinavisk fotballiga. MTG-sjef Hein Espen Hattestad ser på konseptet med stor interesse.

– Ja, vi har hørt om dette. Jeg vil ikke uttale meg direkte om konseptet, men at MTG og TV3 med sin kompetanse på fotball og gode relasjoner til de skandinaviske toppklubbene vil være en aktuell samtalepartner er bare naturlig, sier MTG-sjef Hein Espen Hattestad til Kampanje.

I helgen ble det kjent at Rosenborg, Djurgården og Brøndby har vært i samtaler om en ny skandinavisk fotballiga. Planene interesserer mediekonsern som Modern Times Group og amerikanske SBS Broadcasting (TVNorges eier), som begge ønsker å sikre seg rettighetene.

Overfor Kampanje kan ikke Hattestad kommentere hvor vidt MTG-konsernet reelt forhandler om rettighetene til Royal League, som navnet kan komme til å bli.

– Men en slik superliga vil ikke bare være interessant for TV3, men for hele Viasat-plattformen. Dette passer godt til TV3s sportsprofil og for den nystartede kanalen Viasat Sport. Hvis produktet er interessant nok og vi har tro på at det kan bli en stor seermagnet vil vi vurdere dette sterkt, sier Hattestad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere