RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Haudemann solgte før Birdstepsmell

Sist oppdatert:
Investoren og storeier i Birdstep, Jan Haudemann Andersen, solgte ut store mengder Birdstep-aksjer før kursen kollapset etter den negative Intel-meldingen
Ifølge Finansavisen kan det ha spart ham for omkring 5 millioner kroner.

- Jeg kan bekrefte at jeg har solgt meg ut av Birdstep, sier Jan Haudemann Andersen til Finansavisen, men opplyser at han har solgt både før og etter den negative Intelmeldingen.

Salgene skal ha gått over en periode på tre-fire uker, opplyser han til avisen. Ifølge aksjonæroversiktene skal Haudemann Andersen ha sittet med 1,1 millioner aksjer den 26. august, men i dagene før Intel-meldingen 29. august skal han ha solgt 700.000 aksjer.

Da melding om at Intel ikke ville inkludere Birdsteps teknologi i den nye Centrino-prosessoren kom, falt kursen fra 13 kroner til 9 kroner, og har falt ytterligere i ettertid. Haudemann Andersen har solgt helt ut av Birdstep de siste par ukene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere