RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hauk møtte vindu-døden i jakten på pus

(Helgelands Blad)
Sist oppdatert:
Jakten på katten Lissi ble rovfuglens siste reise.

Det ble et veldig leven da en rovfugl prøvde å få tak i katten Lissi i Horvnesveien i Sandnessjøen, skriver Helgelands Blad.

Reidun og Johnny Dahl sov fredelig på sofaen i stua da de bråvåknet av at familiens to hunder begynte å gjø noe voldsomt.

- De ble helt ville på altanen, og før vi viste ordet av det kom det en stor fugl susende inn i stua. Den tok en sving, før den fløy mot stuevinduet, braste i det og døde, forteller Reidun Jakobsen til avisen.

Haukens planlagte offer var antakelig familiens katt, som også var ute på altanen. Der er det laget til et område til den, slik at den ikke kommer seg ut. Familien har nemlig hatt flere katter som har blitt overkjørt, så Lissi får ikke bevege seg ned på veien.

Nå blir hauken i familien, sammen med familiens katt og to hunder. Utstopping er allerede bestilt, for denne episoden var spesiell for familien Dahl.

Les flere nyheter fra Helgelands Blad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere