RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håver inn på design

Pent fra landets største designbyrå.

Scandinavian Design Group, SDG, landets største designbyrå, leverte et driftsresultat på rundt 12,8 millioner kroner i 2008, før internasjonale konsernkostnader.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Det er en økning på drøye 30 prosent sammenlignet med 2007. Da havnet driftsresultatet på 9,5 millioner kroner. Byråinntektene gikk opp nesten 6 millioner og endte på 42,5 millioner kroner. Fra 36,6 millioner kroner i 2007.

- Vi er godt fornøyd med fjoråret, spesielt med at vi har utviklet selskapet slik at vi står bedre rustet til å håndtere et tøffere marked i 2009. Vi tror at den nedgangstiden vi er inne i vil representere muligheter, sier administrerende direktør Jens Bonesmo, i en pressemelding.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Byrået hevder å ha klart seg bra så langt i 2009.

- Vi har hatt en hektisk start på året og har allerede vunnet tre nye kunder: DnB Nor, DIPS og Nu Spa, vi er i god form om dagen og blir invitert til flere spennende konkurranser, - det er inspirerende.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere