RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Havila Supply med flere kontrakter

Sist oppdatert:
Havila Supply melder om flere nye kontakter. Kontraktene har en samlet kontraktsverdi for Havila Supply konsernet på 95 millioner kroner
Havila Supplys datterselskap har inngått en rekke nye kontrakter. Kontraktene har en samlet på 95 millioner kroner.

Dette er kontraktene:

Havila Supply har gjennom sitt heleide datterselskap Havila Supply Ships AS inngått kontrakt for MV Havila Charisma i Mexico. Skipet, som er en AHTS av typen KMAR 404 skal operere i Mexico-Gulfen for PEMEX som sluttbruker. Kontrakten har oppstart i slutten av februar og varer ut 2003 med tillegg av mulige forlengelser.

Havila Supply ASA har gjennom sitt heleide datterselskap North Sea Rescue AS inngått kontrakt for MV Havila Cleve
med Shell UK. Skipet, som er et tidligere ankerhåndteringsfartøy, vil operere som beredskapsfartøy på britisk sektor av Nordsjøen. Kontrakten har en varighet på to år fast og fem årlige opsjoner med oppstart 1. april 2003.

Havila Supply ASA har gjennom sitt heleide datterselskap North Sea Rescue AS inngått kontrakt for MV Havila Tern med Phillips Norge AS. Skipet skal utføre beredskapstjeneste på Ekofisk feltet. Kontrakten har en varighet på 3 måneder med to månedlige opsjoner.

Island Offshore II KS, hvor Havila Supply ASA konsernet eier 24,50 % har inngått kontrakt for MV Havila Borgstein med Exxon Mobile i Angola. Dette skipet ble levert i slutten av januar i år og er et ankerhåndteringsfartøy av typen UT 722 LX . Kontrakten er i første omgang på 90 dager
fast med mulighet for forlengelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere